18.3 C
Pag

Uvjeti sudjelovanja

ORGANIZATOR natjecanja je Dragor Lux d.o.o.
DOMAĆIN natjecanja je Kamp Šimuni i ronilački centar Foka d.o.o.
NATJECANJE/PREZENTACIJA OPREME održavaju se 19. – 21.5.2023., u Kampu Šimuni na otoku Pagu.
NATJECATELJSKE KATEGORIJE su sljedeće: plivanje perajama, podvodna orijentacija, gađanje u metu podvodnom puškom, podvodna mozgalica  i foto natjecanje za neronioce.
LOKACIJA za sve natjecatelje lokacija za ronjenje je od plaže Kampa kod ronilačkog centra Foka do restorana Mali raj.
POVJERLJIVOST PODATAKA: Vaša privatnost nam je važna. Vaši osobni podaci neće biti pohranjeni niti podijeljeni s trećim stranama.
PRIJAVA: Prijavite se putem obrazca na web stranici, ukoliko imate dodatnih pitanja molimo vas da nam se javite na adresu: info@dragorlux.hr

ODGOVORNOST: Dragor Lux d.o.o. kao organizator, uključujući i sve pojedince koji sudjeluju u organizaciji natjecanja, otklanja svaku odgovornost i naknadu štete koja može proizaći iz ovog natjecanja. Natjecatelji i natjecateljke su dužni sami procijeniti svoje zdravstveno stanje i fizičku kondiciju, a nastupaju na vlastitu odgovornost i o tome potpisuju Izjavu organizatoru.

RONJENJE

PRAVO SUDJELOVANJA – pravo sudjelovanja imaju svi prijavljeni. Prije testiranja ronilačke SCUBA opreme i SCUBA ronjenja, potrebno je organizatoru predočiti dokaz o ronilačkoj osposobljenosti, te potpisati Izjavu o oslobađanju od odgovornosti.
OPREMA – Osobna ronilačka oprema mora biti ispravna za ronjenje. Za sudjelovanje u svim disciplinama Igara potrebno je posjedovati kompletnu ronilačku opremu. U slučaju da imate potrebu za određenom opremom, molimo da nas kontaktirate radi dostupnosti iste.
RONILAČKE BOCE – ronjenje smijete započeti s minimalno 150 bar zraka u ronilačkoj boci. Plin koji će se koristiti za sva ronjenja je zrak. Samo ronilačke boce s valjanim atestom će se moći puniti.
SAMOSTALNO RONJENJE – samostalno ronjenje nije dozvoljeno za vrijeme održavanja Igara. Ronioc koji bude ronio sam bit će isključen iz daljnjeg sudjelovanja u Igrama.
NAJVEĆA DUBINA – najveća dopuštena dubina ronjenja na Igrama je 18 metara. Zabranjeno je roniti dublje od 18 metara, svatko tko bude ronio na većim dubinama od propisane bit će isključen iz daljnjeg sudjelovanja na Igrama.
OPREZ – ni u kojem trenutku nemojte prelaziti granice vaših ronilačkih sposobnosti za koje ste stekli certifikat.
SAFE DIVING!

Moglo bi Vas zanimati

O igrama

Dragor Lux ronilačke igre postale su zabavna tradicija koja jednom godišnje okuplja sve zaljubljenike u podvodni svijet. Naš zajednički plan je organizirati jednostavna podvodna natjecanja...

Voditelji / instruktori

Dragor Lux ronilačke igre vodit će dugogodišnji iskusni i poznati instruktori ronjenja: Dražen Gorički, Vedran Dorušić, Bruno Kuzmanić i Alex Kvarantan.

Camping Village Šimuni

Camping Village Šimuni jedan je od najljepših kampova u Hrvatskoj, prostire se uz samu obalu otoka Paga, nedaleko od malog ribarskog sela Šimuni.