18.3 C
Pag

Foto natjecanje

Još je hladno da skočite u vodu i okušate se u jednoj od disciplina Igara? A ne znate niti roniti?

Zato smo za sve neronioce, dečke i cure u pratnji, osmislili igru kako ni njima ne bi bilo dosadno. Budite fotograf ronilačkih timova, fotografirajte cijeli događaj, ronioce, opremu, kamp, scene na plaži . . . sve za što vam se čini da će biti pobjednička fotka kako biste poslije odabrali najbolju sliku i predali je na natječaj. Nagrada za najbolju fotografiju je savim slučajno POČETNIČKI TEČAJ RONJENJA !

Moglo bi Vas zanimati

Plivanje perajama

Plivanje perajama –ne brinite, neće to biti plivački maraton, ali ipak ova igra je namjenjena za najsnažnije plivače medju nama ili možda najspretnije.

Testiranje opreme

Osim ronilačkih igara, imat ćete priliku testirati ronilačku opremu najpoznatijih i najkvalitetnijih proizvođača današnjice. Naši instruktori će spremno odgovoriti na sve vaše upite i demonstrirati vam kako upotrijebiti opremu na licu mjesta.

Podvodna orijentacija

Igra namijenjena certificiranim SCUBA roniocima koji će organizirani u timove od po dva ronioca, koristeći se kompasom, morati doći do označenog mjesta i natrag u najkraćem roku.

Gala večera u restoranu ‘Mali raj’

Restoran 'Mali raj' smješten je u samom centru kampa na velikoj terasi s koje se pruža prekrasan pogled na more.

Party time !

Kraj ovog cjelodnevnog događanja označit će gala večera za sve sudionike i dodjela nagrada najboljima kao i izvlačenje nagrada za sve sudionike.

Gađanje u podvodnu metu

Gađanje podvodnom puškom u metu, zvuči odlično, mogu li se i ja natjecati ?

Podvodna mozgalica

Na nekoliko metara dubine potrebno je naći sastavne dijelove mozaika I složiti ih u cjelinu u što kraćem vremenskom roku.