25.3 C
Pag

Gađanje u podvodnu metu

Gađanje podvodnom puškom u metu, zvuči odlično, mogu li se i ja natjecati ?

Podvodni ribolov okuplja rastući broj poklonika, iz tog razloga osmislili smo igru za sve podvodne ribolovce i one koji to žele postati, a koja je ekološki prihvatljiva. Ova super zabavna igra namijenjena je svima koji znaju koristiti masku i disalicu. Ako nikad niste imali podvodnu pušku u ruci, naši instruktori će vas u trenu uputiti u ovaj jednostavan poduhvat. Naravno da će podvodni ribolovci imati u startu veće šanse za dobar pogodak, ali nikad se ne zna :)Prijavite se, dovoljno je da imate dobru volju. Čitavo natjecanje snimat će se kamerom koja je izravno u „real time-u“ povezana s velikim ekranom na pozornici Suncokret otkuda ga svi mogu pratiti i navijati za svoje favorite.

Moglo bi Vas zanimati

Foto natjecanje

Još je hladno da skočite u vodu i okušate se u jednoj od disciplina Igara? A ne znate niti roniti?

Plivanje perajama

Plivanje perajama –ne brinite, neće to biti plivački maraton, ali ipak ova igra je namjenjena za najsnažnije plivače medju nama ili možda najspretnije.

Testiranje opreme

Osim ronilačkih igara, imat ćete priliku testirati ronilačku opremu najpoznatijih i najkvalitetnijih proizvođača današnjice. Naši instruktori će spremno odgovoriti na sve vaše upite i demonstrirati vam kako upotrijebiti opremu na licu mjesta.

Podvodna orijentacija

Igra namijenjena certificiranim SCUBA roniocima koji će organizirani u timove od po dva ronioca, koristeći se kompasom, morati doći do označenog mjesta i natrag u najkraćem roku.

Gala večera u restoranu ‘Mali raj’

Restoran 'Mali raj' smješten je u samom centru kampa na velikoj terasi s koje se pruža prekrasan pogled na more.

Party time !

Kraj ovog cjelodnevnog događanja označit će gala večera za sve sudionike i dodjela nagrada najboljima kao i izvlačenje nagrada za sve sudionike.

Podvodna mozgalica

Na nekoliko metara dubine potrebno je naći sastavne dijelove mozaika I složiti ih u cjelinu u što kraćem vremenskom roku.