17.3 C
Pag

Camping Village Šimuni

Camping Village Šimuni jedan je od najljepših kampova u Hrvatskoj, prostire se uz samu obalu otoka Paga, nedaleko od malog ribarskog sela Šimuni.

Krasi ga duga pješčana i šljunčana plaža, netaknuta priroda i prekrasan rustikalni ambijent. Uza sav komfor koji kamp pruža na svojih 35 ha, od uslužnih, ugostiteljskih, zabavnih i sportskih sadržaja nema potrebe da za vrijeme vašeg odmora palite auto u potrazi za idealnim odmorom.

U ugodnoj hladovini šume crnike i borova nalaze se atraktivne lokacije za smještaj kampera, kamp prikolica ili šatora. U kampu se nalazi još i 200 kompletno uređenih mobilnih kućica različite kvadrature i opremljenosti sa pogledom na paški arhipelag.
Zašto Camping Village Šimuni? Zato što je to najaktivniji kamp na Jadranu!

  • otvoren je tokom cijele godine
  • ima najdužu plažu na Jadranu
  • profesionalni tim kuhara iz svih krajeva svijeta – meka za gurmane
  • organizator je brojnih sportskih događaja (jedrenje na dasci, kitesurfing, jedrenje na katamaranu, jet ski, ronjenje…)
  • jedini kamp koji vas u vrućim ljetnim mjesecima časti voćem na plaži, večernjimroštiljem i spektakularnim vatrometom

E da, osvojio je hrpu turističkih nagrada za najbolje mjesto za odmor i dušu.
Društvo pozvani ste svi!

 

karta

Moglo bi Vas zanimati

O igrama

Dragor Lux ronilačke igre postale su zabavna tradicija koja jednom godišnje okuplja sve zaljubljenike u podvodni svijet. Naš zajednički plan je organizirati jednostavna podvodna natjecanja...

Voditelji / instruktori

Dragor Lux ronilačke igre vodit će dugogodišnji iskusni i poznati instruktori ronjenja: Dražen Gorički, Vedran Dorušić, Bruno Kuzmanić i Alex Kvarantan.

Uvjeti sudjelovanja

PRAVO SUDJELOVANJA – pravo sudjelovanja imaju svi prijavljeni. Prije testiranja ronilačke SCUBA opreme i SCUBA ronjenja, potrebno je organizatoru predočiti dokaz o ronilačkoj osposobljenosti, te potpisati Izjavu o oslobađanju od odgovornosti.