18.3 C
Pag

O igrama

Dragor Lux ronilačke igre postale su zabavna tradicija koja jednom godišnje okuplja sve zaljubljenike u podvodni svijet.

Naš zajednički plan je organizirati jednostavna podvodna natjecanja bez strogih pravila na kojima će se svi prije svega dobro zabaviti i kojima će se popularizirati ronjenje kao zabavan i siguran sport. Dragor Lux ronilačke igre okupit će sve znatiželjnike željne ronjenja i zabave kao i one koji će to tek postati, a od svega je najvažnije sudjelovati.

Bit će to dan kada su ronjenje, sport i zabava na prvom mjestu. Isprobajte i testirajte najnovije gadgete iz ronilačke industrije. Natječite se u četiri podvodne igre i osvojite atraktivne i bogate nagrade. Vrhunac ovog događaja u kojem jednostavno morate sudjelovati je zajednička gala večera uz senzacionalni koncert!

Želja nam je privući što više natjecatelja koji su spremni odmjeriti snage u nekoj od ovih podvodnih vještina: podvodna orijentacija, podvodna mozgalica, gađanje u podvodnu metu podvodnom puškom i brzinsko plivanje perajama.

Za sve one koje ne privlači natjecanje, održavati će se prezentacija i testiranje ronilačke opreme. Ronite s NAJNOVIJIM regulatorima, kompenzatorima plovnosti, odijelima i ronilačkim kompjuterima u kombinaciji s podvodnim skuterima što će vam zasigurno izmamiti osmijeh na lice.

U prezentaciji će biti zastupljeni najatraktivniji ronilački brendovi današnjice, a o svakom komadu opreme moći ćete doznati podrobne detalje od ronilačkih instruktora Dragor Lux-a i ronilačkog centra Foka. Isto tako prezentiranu opremu ćete moći i osobno isprobati i testirati u moru.

Da li moram biti ronilac da bi prisustvovao ovom događaju? Apsolutno ne.

Za sve neronioce, dečke i cure u pratnji, osmislili smo igru kako ni njima ne bi bilo dosadno. Budite fotograf ronilačkih timova, fotografirajte cijeli događaj, ronioce, opremu, kamp, scene na plaži . . . sve za što vam se čini da će biti pobjednička fotka kako biste poslije odabrali najbolju sliku i predali je na natječaj. Nagrada za najbolju fotografiju je savim slučajno POČETNIČKI TEČAJ RONJENJA!

A ako ste ikada razmišljali o ronjenju, a niste znali od kuda početi, ovo je idealna prilika da saznate sve na jednom mjestu i upoznate vrhunske instruktore koji će vam pružiti točne i precizne informacije.

Vrhunac ovog događaja u kojem jednostavno morate sudjelovati je zajednička gala večera, dodjela nagrada najboljima i izvlačenje nagrada (tombola) za sve sudionike, a vrhunac će biti koncert.

I onda…tko još misli propustiti ovakvu zabavu? Dobro razmislite, ovo je ronilački događaj koji se ne propušta.

Moglo bi Vas zanimati

Voditelji / instruktori

Dragor Lux ronilačke igre vodit će dugogodišnji iskusni i poznati instruktori ronjenja: Dražen Gorički, Vedran Dorušić, Bruno Kuzmanić i Alex Kvarantan.

Camping Village Šimuni

Camping Village Šimuni jedan je od najljepših kampova u Hrvatskoj, prostire se uz samu obalu otoka Paga, nedaleko od malog ribarskog sela Šimuni.

Uvjeti sudjelovanja

PRAVO SUDJELOVANJA – pravo sudjelovanja imaju svi prijavljeni. Prije testiranja ronilačke SCUBA opreme i SCUBA ronjenja, potrebno je organizatoru predočiti dokaz o ronilačkoj osposobljenosti, te potpisati Izjavu o oslobađanju od odgovornosti.