27.3 C
Pag

Pravila i uvjeti korištenja nagradnog natječaja

Pravila i uvjeti korištenja nagradnog natječaja „ Besplatan smještaj na Dragor Lux ronilačkim igrama“

 

Članak 1: ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuje i organizira: Dragor Lux d.o.o.,Poljička 49, 10000 Zagreb, Hrvatska, +385(0)1 5616 961, www.dragorlux.hr, OIB: 81919088033, u daljnjem tekstu: Organizator

Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije proizvoda i usluga Organizatora. Nagradni natječaj traje u periodu 10.5.2023. – 12.5.2023.

Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Nagrade ukupno: besplatan smještaj u Kampu Šimuni za dvije osobe za vrijeme trajanja Dragor Lux ronilačkih igara od 19.5.2023. – 21.5.2023..

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve osobe koje su korisnici društvene mreže Facebook i fanovi stranice Dragor Lux (link: https://www.facebook.com/dragorlux), osim radnika Organizatora, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 5: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU, ODABIR DOBITNIKA, OBJAVA DOBITNIKA I ISPORUKA NAGRADA

U natjecanje za nagradu ulaze svi korisnici koji su fanovi Facebook stranice Dragor Lux, te koji u komentar označe svoje prijatelje.

U završno žiriranje ulaze sve ispravne prijave. Pobjednike natječaja odabrat će Dragor Lux d.o.o. Promotor zadržava pravo odabrati alternativnog Pobjednika u slučaju da ima čvrste osnove vjerovati da je Sudionik prekršio bilo koje od ovih Pravila i uvjeta.

Datum objave dobitnika nagrada je 12.5.2023.

Pobjednici će o nagradi biti obaviješteni putem Dragor Lux Facebook stranice po zatvaranju Natječaja. Administrator stranice će kontaktirati Pobjednika putem Facebookove razmjene poruka i dogovoriti preuzimanje nagrade. Pobjednik tj. dobitnik treba se javiti u roku od najkasnije 7 dana od završetka Natječaja. Organizator će isporučiti nagradu dobitniku za vrijeme trajanja Dragor Lux ronilačkih igara od 19.5.2023. – 21.5.2023. Ukoliko dobitnik ne preuzme nagradu u naznačeno vrijeme, priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može uvažiti naknadne žalbe.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema dobitniku.

ČLANAK 6: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Ovaj Natječaj ne nameće bilo kakvu obavezu kupnje u zamjenu za sudjelovanje.

ČLANAK 7: POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešni ili nepotpuno ispunjeni uvjeti za sudjelovanje nevažeći su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu. Svi sudionici natječaja koji imaju vulgaran te uvredljiv sadržaj bit će diskvalificirani iz natječaja.

ČLANAK 8: MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Ukoliko je dobitnik nagrade malodobna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.

ČLANAK 9: KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Sudionik u nagradnom natječaju sudjelovanjem, očituje svoje prihvaćanje ovih Pravila te ovlašćuju Organizatora ili osobe ovlaštene s njegove strane tj. ugovornim suradnicima da prikuplja i obrađuje navedene osobne podatke pobjednika (kontaktni podaci na Facebooku, ime i prezime, adresa, e-mail, broj telefona i/ili broj mobitela) u svrhu provođenja nagradnog natječaja i kontaktiranja dobitnika radi dostave nagrade.

Organizator će poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u nagradnoj igri obrađuju i koriste na siguran način i u skladu s pozitivnim zakonskim propisima. Tijekom obrade osobnim podacima, sudionik ima pravo uvida, ažuriranja i brisanja podataka u bazi podataka, pravo prigovora te prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Svi osobni podaci dobitnika nagrade, koji se prikupljaju u vezi ovog nagradnog natječaja, Organizator čuva 6 mjeseci od završetka natječaja.

ČLANAK 10: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

ČLANAK 11: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene Facebook stranice.

Organizator zadržava pravo izmjene uvjeta ovih Pravila u slučaju u donošenju novih mjera nadležnih tijela uzrokovano epidemijom COVID-19, sa svrhom zaštite zdravlja svih nagrađenih dobitnika

ČLANAK 12: OBJAVA PRAVILA

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na stranici www.ronilackeigre.com.

NAPOMENA:

Nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran, podržan, upravljan ili povezan s Facebookom.

Dragor Lux d.o.o.

Moglo bi Vas zanimati