Ronilačke igre 2014.

Prošlogodišnje Ronilačke igre započele su 23. svibnja besplatnim testiranjem opreme za koje je vladao veliki interes budući su posjetitelji mogli testirati vrhunske brendove kao što su Apeks, Suunto, Aqua Lung, Santi, itd.

Možda najzanimljiviji dio prvog dana Igara bilo je predavanje svjetski poznate Jill Heinerth o njenim ekspedicijama širom svijeta a kraj večeri bio je rezerviran za Maraska party i šou program uz Maraskine koktele.

Idući dan, u subotu 24.svibnja, održala su se natjecanja. Pored uobičajene četiri discipline, dodali smo i petu – slaganje podvodne slagalice koja je zadala muku mnogima.

Na Igrama se natjecalo ukupno 147 natjecatelja ne samo iz Hrvatske već iz Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije. Dodjela nagrada koje su omogućili sponzori održana je u subotu navečer, a sve smo i dokumentirali pa se fotografije mogu naći na našoj Facebook stranici www.facebook.com/suuntox. Najvrjednija nagrada – Suunto DX dodjeljena je u tomboli.

Vrhunac večeri bio je koncert grupe Hladno pivo, a u nedjelju, zadnji dan Igara, Jill Heinerth je održala još jedno zanimljivo predavanje o sidemount ronjenju.

Ove godine očekujemo još više natjecatelja, nagrade su spremne kao i sve za koncert Psihomodo Popa i potrebno je samo prijaviti se – budite i vi dio centralnog ronilačkog događaja u zemlji i šire!