Budite dio najboljeg ronilačkog događaja ikada! Natjecanje, testiranje opreme, nevjerovatne nagrade, koncert . . . i jos mnogo toga !

Camping Village Šimuni

Camping Village Šimuni jedan je od najljepših kampova u Hrvatskoj, prostire se uz samu obalu otoka Paga, nedaleko od malog ribarskog sela Šimuni.

Želja nam je privući što više natjecatelja koji su spremni odmjeriti snage u nekoj od ovih podvodnih vještina: podvodna orijentacija, podvodna mozgalica, gađanje u podvodnu metu podvodnom puškom i brzinsko plivanje perajama.

Testiranje opreme

Osim ronilačkih igara, imat ćete priliku testirati ronilačku opremu najpoznatijih i najkvalitetnijih proizvođača današnjice. Naši instruktori će spremno odgovoriti na sve vaše upite i demonstrirati vam kako upotrijebiti opremu na licu mjesta.

Podvodna orijentacija

Igra namijenjena certificiranim SCUBA roniocima koji će organizirani u timove od po dva ronioca, koristeći se kompasom, morati doći do označenog mjesta i natrag u najkraćem roku.

Podvodna mozgalica

Na nekoliko metara dubine potrebno je naći sastavne dijelove mozaika I složiti ih u cjelinu u što kraćem vremenskom roku.

Plivanje perajama

Plivanje perajama –ne brinite, neće to biti plivački maraton, ali ipak ova igra je namjenjena za najsnažnije plivače medju nama ili možda najspretnije.

Gađanje u podvodnu metu

Gađanje podvodnom puškom u metu, zvuči odlično, mogu li se i ja natjecati ?

Foto natjecanje

Još je hladno da skočite u vodu i okušate se u jednoj od disciplina Igara? A ne znate niti roniti?

Posljednje vijesti

Saznajte više…

Osvojite vrijedne nagrade!…

Prethodna događanja

Info & cijene

SMJEŠTAJ U ORGANIZACIJI DRAGORLUX RONILAČKIH IGARA*
Cijena za smještaj natjecatelje i njihove pratnje iznosi 60,00 kn / noć
*cijena se odnosi na smještaj 4-6 osoba u jednoj mobilnoj kućici – raspored radi organizator, u prijavi možete napisati s kim želite biti u kućici.

SMJEŠTAJ U ORGANIZACIJI KAMPA ŠIMUNI*
Ukoliko na vlastiti zahtjev želite mobilnu kućicu za sebe (te se na taj način isključujete iz organizacije rasporeda za smještaj) cijene su slijedeće:
300,00 kn / kućica / noć – max 4 osobe
400,00 kn / kućica / noć – max 6 osoba

SVEČANA VEČERA
Cijena po osobi: 120,00 kn
Djeca 3-12: 60,00 kn
Djeca 0-3 gratis